Prensa

Prensa destacada

PODCAST
Al Matí de Radio Sabadell

Mugronets Market ajuda a les dones sense recursos que han patit càncer de mama


Mugronets Market 2018 a TimeOut

Torna per cuarta edició aquest mercat solidari que vol ajudar a dones sense recursos que han patit càncer de mama. La idea del Mugronets Market és recollir roba i complements de dona que estiguin en molt bon estat i vendre'ls al Market, que es durà a terme el dissabte 10 de novembre de 10.30 h a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h a l'Espai Jove La Fontana de Gràcia. Allà s'exposara la roba que s'hagi recaptat i es vendrà, per després ajudar econòmicament dones sense recursos que ho necessitin, tot a través de l'Associació Mugronets, creada per a aquesta finalitat.


Mugronets Market 2017 a TimeOut

Quarta edició d'aquest mercat solidari que vol ajudar a dones sense recursos que han patit càncer de mama. La idea del Mugronets Market és recollir roba i complements de dona que estiguin en molt bon estat i vendre'ls al Market, que es durà a terme el dissabte 4 de novembre de 10 h a 14 h i de 16 a 20 h a l'espai Fontana de Gràcia. Allà s'exposara la roba que s'hagi recaptat i es vendrà, per després ajudar econòmicament dones sense recursos que ho necessitin, tot a través de l'Associació Mugronets, creada per a aquesta finalitat.


Mugronets Market 2016 a TimeOut

Mercadillo solidario que quiere ayudar a mujeres sin recursos que han sufrido cáncer de mama', tal y como nos explica Yolanda Fuster, miembro del Mugronets. Una enfermedad que aunque un porcentaje muy alto de quien la padece se cura, tras superarlo las mujeres que la han sufrido tienen unas necesidades y problemas reales derivados de la mastectomía (operación quirúrgica que consiste en la extirpación de la glándula mamaria o una parte de ella).

La Vanguardia

Conservar el pezón resulta inviable en la mayoría de mastectomías por cáncer de mama. “El hecho de pintarlo después de la reconstrucción contribuye a cerrar el círculo y hacer el pecho completo. Se podría que es algo así como añadir la cereza al pastel”, explica Fuster a La Vanguardia.


Aldia.cat

Una iniciativa recapta fons per finançar tatuatges de mugrons a dones mastectomizadas.


Entrevista a la Revista Mirall per Anna Badía

Dret a tenir mugrons per deixar enrere el càncer.
“Primer és curar el càncer. La prioritat és curar una dona, abans que acabar-la, però és important acabar el procés”, defensa la impulsora de la iniciativa, que lamenta que el mugró es consideri estètica i que molts ho vegin com una frivolitat: “En realitat és acabar un procés i veure’t sencera”, és important per tancar una etapa i una ferida, encara que alguns no ho vegin necessari. 

Metropoliabierta Barcelona

Recaudan fondos para tatuar pezones a mujeres con mamas amputadas. El dinero se dirigirá a mujeres sin recursos que han sufrido una mastectomía.


Mugronets_Prensa09.jpg

Mundo erotic

Este sábado 10 de noviembre tendrá lugar un evento solidario al que no puedes faltar, el Mugronets Market. Y te preguntarás… ¿qué tiene que ver este evento con el erotismo? Mucho más de lo que piensas. 


Regió7

La iniciativa Mugronets Market recaptarà fons per quart any consecutiu per finançar tatuatges que simulen mugrons i l'aurèola per a dones mastectomitzades després d'un càncer de mama i sense recursos, amb la finalitat de que puguin acabar el procés de reconstrucció del pit. L'objectiu de la iniciativa és ajudar aquestes dones a acabar el procés després d'haver patit càncer i una mastectomia, ja que la Seguretat Social no finança aquest tatuatge i cada un costa uns 300 euros, ha detallat a Europa Press una de les seves impulsores, Yolanda Fuster.